Grote(re) groepen exclusiviteit in De Zeesteeg

De Zeesteeg Scheveningen Palace Promenade

Voor grote(re) groepen is het nu ook mogelijk de zaal van de naastgelegen Zeesteeg, zonder bijkomende kosten, exclusief (!) te reserveren. De menukaart en de bediening wordt verzorgd vanuit Brasserie Palace.

De Zeesteeg en Brasserie Palace bevinden zich beiden in het winkelcentrum Palace Promenade. Onze Zeesteeg is een uniek concept op Scheveningen. Het heeft een verbinding met de naastgelegen Brasserie Palace.

Je loopt De Zeesteeg binnen in de sfeer van een oud vooroorlogs Schevenings vissersstraatje. Het ademt de sfeer van destijds; smalle steegjes, de mannen op zee, de vrouwen thuis, zorgend voor de kinderen. De huisjes waren zo klein dat het sociale leven zich voornamelijk buiten op straat afspeelde. Zoals bijvoorbeeld de was doen. Je zult in De Zeesteeg dan ook verschillende van deze attributen tegen komen. Op het eind van de steeg vindt je het nagebouwde bruincafe “Binnenkomme” met een fantastisch uitzicht over Boulevard, Pier en zee.

Zowel in Brasserie Palace als in De Zeesteeg kunnen wij alle maaltijden verzorgen. Een buffet behoort ook tot de mogelijkheden.

Er kan gebruik gemaakt worden van een groot naastgelegen binnenterras met open ramen om de “zeebeleving” nog eens behoorlijk te versterken.

Voor nadere informatie bel of mail ons