Vergaderen is bij ons mogelijk in de Zeesteeg. De Zeesteeg zaal is dan volledig tot uw beschikking. Ontbijt, lunch en/of diner is natuurlijk ook te regelen via Brasserie Palace. Een meeting/vergadering/receptie/trouwerij van meer dan 40 personen is mogelijk in de Brasserie.

De Zeesteeg, is een uniek nieuw concept in de Palace Promenade Scheveningen en heeft een verbinding met de naast gelegen Brasserie Palace. Je loopt de Zeesteeg binnen in de sfeer van een oud vooroorlogs Schevenings vissersstraatje. Het ademt de sfeer van destijds; smalle steegjes, de mannen op zee, de vrouwen thuis, zorgend voor de kinderen. De huisjes waren zo klein dat het sociale leven zich voornamelijk buiten op straat afspeelde. Zoals bijvoorbeeld de was doen. Je zult in de Zeesteeg dan ook verschillende van deze attributen tegen komen.

Op het eind van de steeg vindt je het (nagebouwde) bruine café ‘Binnenkomme’ met een fantastisch uitzicht over Boulevard, Pier en zee.

Het café kan ingericht worden als vergaderruimte, overigens in- of exclusief de Zeesteeg. In het café doet het oude omgebouwde biljart dienst als vergadertafel en is geschikt voor een vergadering maximaal 12 personen. Het café heeft verder nog 8 grote tafels, zodat de gelegenheid kan worden uitgebreid met nog eens 32 zitplaatsen.